Konfirmationsläger

Upplev en både lärorik och rolig tid, på konfirmationsläger hos oss. Strängnäs stift ordnar ett eget läger varje år. Här finns både kyrka och kapell. Och inte minst – en fantastisk miljö med nära till skog och hav, god mat och sköna sängar.

Med havet och naturen inpå knutarna, finns alla möjligheter till en omväxlande vistelse, med många aktiviteter. Mysiga grillkvällar i kåtan, fotbollsspel på de enorma gräsmattorna, kanotpaddling eller bad i havet. Konfirmationstiden brukar beskrivas som ett minne för livet – en milstolpe – då de stora frågorna om kärlek, tro och liv får stå i centrum! Men kanske allra främst ett bestående minne av stark gemenskap, nya vänner, många skratt och din egen upplevelse av Gud. Lek varvas med allvar och utflykter varvas med andakter och samtal om Gud! 

Nästa sommarläger är den 18 juni - 7 juli 2018. Innan dess träffas vi den 1-3 dec 2017 och den 23-25 mars 2018. Mellan lägren går du i gudstjänst hemma i din församling.

Varmt välkommen att kontakta Charlotte Bachelder på telefon 0152-234 85 eller via e-post charlotte.bachelder@svenskakyrkan.se för mer information.Svensk versionEnglish version

Ledarstab: Charlotte Bachelder (kaplan), Cecilia Sundkvist (pedagog), Lisbeth Strand Järpehag (musiker) + ytterligare vuxna samt unga ledare.

Anmälan: via webbformuläret här senast den 31 oktober.

För mer information, läs här.