Välkommen till ett unikt slott!

Inbäddat i grönskan tronar slottet, i lantligt lugn och med havet intill. En unik miljö, där historia möter nutid och framtid.

På Stjärnholm finns den ståtliga 1700-talsmiljön, den anrika kyrkan och den vackra parken. För att inte tala om den goda maten och de utsökta dryckerna. Allt i en rofylld omgivning, med nära natur och äventyrsupplevelser för den som så vill.

När du kommer till oss vill vi förmedla glädje och omtanke i harmoni och stillhet. Vi gör tillsammans din vistelse här på Stjärnholm till något extra och att du känner dig hemma.

Varmt välkommen!Miljö är viktigt för oss på Stjärnholm, vi är kravcertifierade och restaurangen har nått upp till nivå 1. Vår vin- och dryckeslista innehåller mestadels ekologiska viner/drycker och på våra vickningar hittar ni närproducerade ostar och korvar.Besök vår sida på Facebook 


Följ oss även på Instagram    


Anmäl dig här för att få Stjärnholms nyhetsbrev via mail.

Svensk versionEnglish version

Boka här

 

Vad händer på Stjärnholms slottKolmårdenpaket

Besök parken och sov sedan gott på slottet. Nytt för i år är åkattraktionen Bamses flygande matta, missa inte heller delfinföreställningen Life eller en tur i linbanan Safari. Läs mer om våra olika Kolmårdenpaket.


Retreat 6-8 oktober

En helg i stillhet - rum för tankar, tro och längtan. Under tre dagar har du möjlighet att dra dig undan tillsammans med andra för att vila och hämta kraft - och för att bara vara. Helgen leds av Charlotte Bachelder, kaplan på Stjärnholm och meditationsledare i kristen djupmeditation och Hans-Erik Nordin, biskop em.
Läs mer om retreaten


Konfirmationsläger på Stjärnholm 2018

Upplev en både lärorik och rolig tid på konfirmationsläger hos oss! Strängnäs stift ordnar ett eget läger varje år. Här finns både kyrka och kapell. Och inte minst - en fantastisk miljö med nära till skog och hav, god mat och sköna sängar.
Nu kan du anmäla dig till konfirmationslägret 2018! Läs mer här

Kurser och utbildningar

Se Strängnäs stifts hemsida för information om kurser och utbildningar.

<h3>Anmäl dig för att få Stjärnholms nyhetsbrev via mail.</h3>
<form action="https://pub.epostservice.se/Subscribe/SubscribePost" method="post">
    E-post:<br />
    <input type="text" name="email" /><br />
    <input type="hidden" name="extrafields" /> <input type="submit" value="Prenumerera" />
</form>